Welkom bij Rijschool Simon Timmermans in Drunen, waar jouw rijvaardigheid onze prioriteit is. Onze tevreden leerlingen zijn ons visitekaartje en laten je graag weten waarom we de beste keuze zijn.

Wat Onze Leerlingen Zeggen

“Ik ben zo blij dat ik voor Rijschool Simon Timmermans heb gekozen. De instructeurs zijn professioneel en hebben me het vertrouwen gegeven om zelfverzekerd achter het stuur te stappen.” – Sarah

“De lessen waren leerzaam en leuk tegelijk. Simon heeft me goed voorbereid op het examen en ik slaagde in één keer!” – Tim

Leer Zelfverzekerd Rijden

Bij Rijschool Simon Timmermans geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. Onze ervaren instructeurs nemen de tijd om jouw rijvaardigheid te ontwikkelen en je klaar te stomen voor het echte werk.

Waarom Kiezen Voor Ons?

  1. Ervaring: Met jarenlange ervaring hebben we talloze leerlingen geholpen om veilige en zelfverzekerde bestuurders te worden.
  2. Gepersonaliseerd Lesplan: We stellen een lesplan op dat perfect aansluit op jouw behoeften en doelen.
  3. Geduldige Instructeurs: Onze instructeurs zijn geduldig en vriendelijk, en ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.
  4. Moderne Lesauto’s: Onze lesauto’s zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën voor een comfortabele en veilige leerervaring.

Ontdek Jouw Route Naar Succes

Onze lessen zijn boeiend en leerzaam, met als doel om jou vol vertrouwen de weg op te laten gaan. We begrijpen dat elke leerling uniek is, daarom passen we onze aanpak aan op jouw tempo.

Meld Je Aan Voor Een Vrijblijvende Intake

Ben je klaar om de weg naar zelfverzekerd rijden te bewandelen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende intake. Samen zetten we jouw eerste stap naar het behalen van je rijbewijs!