Welkom bij Rijschool Simon Timmermans, dé rijschool in Waalwijk die je helpt om met vertrouwen achter het stuur te stappen. Met onze bewezen ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jij op een professionele en prettige manier jouw rijbewijs haalt. Benieuwd naar wat anderen over ons zeggen? Lees dan snel verder!

Wat Onze Leerlingen Zeggen

Onze rijschool heeft al talloze leerlingen geholpen om hun rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Maar geloof ons niet op ons woord, lees wat onze tevreden leerlingen te zeggen hebben:

“Ik had nooit gedacht dat ik zo snel mijn rijbewijs zou halen, maar dankzij de geduldige en professionele begeleiding van Simon was het een eitje!” – Jessica

“Na een negatieve ervaring bij een andere rijschool, kwam ik bij Rijschool Simon Timmermans terecht. Wat een verademing! Hier voelde ik me meteen op mijn gemak en leerde ik op een ontspannen manier rijden.” – Mark

Bij Rijschool Simon Timmermans draait alles om jouw tevredenheid en succes op de weg. We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is, en daarom staan we altijd voor je klaar.

De Weg Naar Succes

Onze aanpak is gericht op het individu, want we begrijpen dat iedereen op zijn of haar eigen tempo leert. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden vanaf het allereerste moment achter het stuur tot aan het moment dat je zelfverzekerd de weg op gaat.

  • Voordat we beginnen, plannen we een intakegesprek waarin we jouw behoeften en doelen bespreken. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk lesplan op dat perfect aansluit op jouw wensen.
  • Onze instructeurs zijn geduldig, vriendelijk en professioneel. Ze hebben ruime ervaring en zijn volledig gekwalificeerd om jou op de beste manier te begeleiden.
  • We beschikken over moderne lesauto’s die voorzien zijn van de nieuwste veiligheidstechnologieën, zodat jij je volledig kunt focussen op het leren autorijden.

Waarom Kiezen Voor Rijschool Simon Timmermans?

  1. Ervaring: Met tientallen jaren ervaring hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om het opleiden van veilige en zelfverzekerde bestuurders.
  2. Klanttevredenheid: Onze tevreden leerlingen zijn ons visitekaartje. We streven ernaar om elke leerling een positieve ervaring te bieden.
  3. Flexibiliteit: We begrijpen dat je drukke schema’s hebt, dus we passen onze lessen aan op een moment dat jou het beste uitkomt.
  4. Maatwerk: Geen twee leerlingen zijn hetzelfde. We bieden persoonlijke aandacht en lessen op maat om het meeste uit jouw talenten te halen.

Ontdek Het Plezier Van Rijden

Kom en ontdek het plezier van rijden bij Rijschool Simon Timmermans. We zijn er trots op om samen met jou deze spannende reis te maken. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!