Welkom bij Rijschool Simon Timmermans in Drunen, waar we jouw partner zijn op de weg naar rijvaardigheid. Onze autorijschool staat bekend om zijn bewezen successen en tevreden leerlingen, en we streven ernaar om jou dezelfde positieve ervaring te bieden.

Onze leerlingen delen hun ervaringen:

“Na een negatieve ervaring elders kwam ik bij Rijschool Simon Timmermans. Hier voelde ik me meteen op mijn gemak en leerde ik op een ontspannen manier rijden.” – Mark

“De instructeurs zijn geduldig en vriendelijk. Ik slaagde in één keer dankzij de professionele begeleiding van Rijschool Simon Timmermans.” – Lisa

Bij Rijschool Simon Timmermans begrijpen we dat elk individu uniek is. Daarom stemmen we onze lessen af op jouw tempo en leerstijl. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden vanaf het moment dat je achter het stuur kruipt, tot het moment dat je vol vertrouwen de weg op gaat.

We bieden moderne lesauto’s die zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit. Met onze flexibele lesuren en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat jij de best mogelijke rijervaring hebt.

Stap in de wereld van zelfverzekerd autorijden met Rijschool Simon Timmermans. Meld je nu aan voor een vrijblijvende intake en start je reis naar rijvaardigheid en vrijheid!