Welkom bij Rijschool Simon Timmermans in Kaatsheuvel, waar jouw reis naar zelfverzekerd autorijden begint. Onze rijschool heeft een bewezen staat van dienst en helpt je graag om veilig en bekwaam achter het stuur te stappen.

Ervaringen van leerlingen:

“Ik was aanvankelijk nerveus om te rijden, maar dankzij de instructeurs van Rijschool Simon Timmermans in Kaatsheuvel voelde ik me op mijn gemak en kon ik mijn zelfvertrouwen opbouwen.” – Anna

“De lessen waren informatief en plezierig. Ik heb veel geleerd en ben blij dat ik voor Rijschool Simon Timmermans heb gekozen.” – Bram

Bij Rijschool Simon Timmermans geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het leerproces. Met moderne lesauto’s en een focus op veiligheid en comfort, zorgen we ervoor dat je je volledig kunt concentreren op het leren autorijden.

We begrijpen dat je drukke schema’s hebt en daarom bieden we flexibele lesuren aan. Onze missie is om jou de vaardigheden en het vertrouwen te geven dat nodig is om veilig en met plezier op de weg te zijn.

Neem de eerste stap naar zelfverzekerd autorijden in Kaatsheuvel. Meld je nu aan voor een vrijblijvende intake en ontdek hoe Rijschool Simon Timmermans jouw weg naar rijvaardigheid kan vergemakkelijken!